Loading...

Ons energieke team staat klaar om een frisse wind door uw bedrijf te laten waaien. Het team van Company Tesuji bestaat uit consultants en young professionals onder leiding van Michiel Franzen.

‘Onze medewerkers zijn analytisch en opmerkzaam. U kunt met vertrouwen taken binnen uw organisatie aan hen over laten.’

Tesuji zet zo’n 25 young professionals in voor haar opdrachtgevers. Sommige werken zelfstandig op eigen opdrachten en onderzoeken. Sommige werken nauw samen met een opdrachtgever. Weer anderen werken in een team aan speciale opdrachten. Zij werken flexibel en zijn daardoor per direct inzetbaar voor uw opdracht. Onze medewerkers zijn alle analytisch sterk en werken zelfstandig. Doordat zij opmerkzaam zijn in hun werk, kunt u met vertrouwen taken binnen uw organisatie aan hen over laten.
Onze flexibele medewerkers zijn starters op de arbeidsmarkt en studenten met een academisch niveau. Zij hebben een technische of bedrijfskundige achtergrond. De medewerkers in loondienst van Tesuji begeleiden hen bij de taken binnen uw organisatie. Samen werpen wij graag een frisse blik op uw organisatie! Deze medewerkers zijn ooit als flexibele medewerkers begonnen.

Zelf interesse om te werken bij Company Tesuji? Ga naar vacatures.