Loading...
Digitaliseren

Over Company Tesuji

Company Tesuji is in 2009 opgericht om organisaties te ondersteunen met digitaliseren, digitaal werken, documentmanagement en het verbeteren van hun informatievoorziening.

Company Tesuji werkt aan minder werk en meer overzicht voor uw medewerkers. Company Tesuji zet in op gestroomlijnd werken met maximale klantgerichtheid. Het digitale tijdperk vereist een voorwaartse manier van denken die op kansen gericht is. CompanyTesuji werkt vanuit een logistieke grondgedachte.

De vraag is het startpunt voor digitaliseren, digitaal werken en documentmanagement.

In CompanyTesuji verenigen wij de disciplines Technische Bedrijfskunde en Bouwkunde. Wij zijn bij grote en kleine organisaties actief.

 

Company tesuji

Wat betekent Tesuji

Tesuji betekent in onze context dat wij de organisatie (company) centraal stellen.

In onze filosofie gebruiken wij al het goede in uw organisatie om het project te laten slagen. Wij betrekken uw medewerkers actief, zodat ook zij grip houden op de veranderingen. Wij dagen hen uit om bestaande patronen te doorbreken en vernieuwing te realiseren. Vernieuwing gaat door, ook als het project achter de rug is. Het slagen van het project draagt dus weer bij aan de organisatie. Soms zijn bestaande hulpmiddelen onvoldoende. Wanneer software verouderd is of ontbreekt, ondersteunen wij u bij de selectie en implementatie van nieuwe software.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent in onze visie dat organisaties ideeën, kennis en ervaring hergebruiken en mensen meenemen in de veranderingen die deze tijd van de organisatie vraagt. Ook in onze tijd zijn er veel kansen om mensen te behouden en tegelijk nieuwe kansen te bieden aan jonge medewerkers. Waar mogelijk kijken wij hoe bedrijven juist m

Heeft Company Tesuji eigen scanners?

Company Tesuji heeft eigen scanners zowel voor groot- als kleinformaat , die wij kunnen aansluiten op eigen pc’s. Daarmee kunnen wij ter plekke bij u scannen. Wij kunnen derhalve alle documenten van A0 t/m A6 moeiteloos scannen.

Heeft u eigen apparatuur? Die gebruiken wij graag. De combinatie van apparatuur is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u bijzondere wensen en speciale stukken? Ook dan laten wij u niet in de kou staan.

VHS-films van bouwprojecten kunnen wij ook digitaliseren. Wij brengen voor u alle gescande documenten, films en tekeningen bijeen in één systeem.

Missie

De missie van CompanyTesuji is om op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen kenniswerkers en professionals in staat te stellen om door digitaal te werken, op directe en doelmatige wijze hun werk te doen zodat zij kunnen excelleren in hun vak.

Visie

Digitaal werken met documentmanagement verhoogt de kwaliteit van dienstverlening, werkt kostenbesparend, verlaagt administratieve lasten en maakt organisaties veel effectiever en leuker om voor te werken.

Wij richten ons op uw medewerkers. Uw medewerkers richten zich op uw klanten.

Het uitmuntend digitaliseren is een voorwaarde voor digitaal werken.

Doelstelling

Wij brengen de informatie en documenten voor uw medewerkers volledig en 100% betrouwbaar op orde. We voorzien uw organisatie van duidelijke instructies en procedures voor adequaat beheer van uw informatie.