Aaltink Vastgoed Advies, Bergschenhoek

www.aaltinkvastgoedadvies.nl

2011-2013

Company Tesuji werkte samen met Aaltink Vastgoed Advies aan een opdracht voor woningcorporatie Stadlander in Bergen op Zoom. Daarbij werd een cartotheek ingericht, kwam de administratie van het project ‘slimme sloten’ aan de orde en werd het contractmanagement geanalyseerd en geinventariseerd.

Thema’s:

Bouw en vastgoed

De Graaf Security

www.degraafsecurity.nl

2014 –

Company Tesuji werkte samen met de Graaf op het gebied van tijdelijke opslag en milieu vriendelijk vernietigen van dossiers en documenten. Samen hebben wij slagkracht om hele grote opdrachtgevers van dienst te zijn.

Thema’s:
Digitalisering
Informatiebeheersing

Document management

Archief tijdelijk opslaan

Archief milieu vriendelijk vernietigen

Data Space, Eindhoven

www.data-space.nl

2009 – 2010

Company Tesuji werkte samen met Data Space aan digitaliseren van het archief van Woonbedrijf. Data Space levert fysiek-technische oplossingen voor archiveringsvraagstukken werkt aan archiveringsvraagstukken. Het ging hier om het scannen van tekeningen en documenten ter voorbereiding op import in het document management systeem.

Thema’s:
Digitalisering
Informatiebeheersing

Hersense, Zoelen

www.hersense.nl

sinds 2008 –

Hersense is samenwerkingspartner van Company Tesuji. Hersense is gespecialiseerd is ICT-advies voor woningcorporaties. Tesuji voerde samen met Hersense opdrachten uit voor onder andere Woonbedrijf, Laurentius, Vidomes, Thuis, Havensteder en Omnivera.  Company Tesuji levert in de samenwerking kennis over digitaal werken, digitaal archief beheer, digitaliseren en document management. Hersense levert alle ICT componenten: database beheer, begeleiding van ICT projecten, klantportalen en slimme applicaties en toepassingen.

Thema’s:
Digitalisering;

Digitaal werken;

Informatiebeheer;

informatie management;

importeren;

digitaal  bewerken en schonen bestanden;

Mensit, Utrecht

www.mensit.nl

Company Tesuji en Mensit werken doorlopend samen aan verbetering van bedrijfsvoering. Samen met de ICT ondersteuning vanuit Mensit heeft CompanyTesuji bij onder andere Portaal vastgoed gedigitaliseerd. We ondersteunen elkaar bij kennisontwikkeling ten behoeve van organisaties en instellingen in  het maatschappelijk middenveld.

Thema’s:
Digitaliseren

Informatiebeheersing

Procesverbetering

Bouw en vastgoed