Loading...

Digitaliseren, een unieke projectaanpak

Digitaliseren betekent dat u alle documenten, ontwerpen en tekeningen direct en overal tot uw beschikking heeft. Company Tesuji digitaliseert alle documenten, tekeningen, aktes en dossiers en nog veel meer voor u. De projecten van Company Tesuji worden door onze klanten zonder uitzondering als uitmuntend beoordeeld door onze focus op uw medewerkers, uw processen en de plek waar wij de projecten uitvoeren. Wij hebben weinig ruimte nodig en dat betekent dat wij in nauwe samenwerking met u en bij u de documenten scannen en het digitaal archief inrichten. Company Tesuji  kan uw  hele archief digitaliseren bij u op locatie en digitaliseert uw personeelsdossiers in een aparte ruimte. Onze projectleider begeleidt u van intake tot en met oplevering. U ziet één gezicht van begin tot einde.

Wij vertellen u graag over onze unieke projectaanpak. Company Tesuji  staat u graag bij met haar expertise en ervaring op het gebied van digitaliseren en documentmanagement.

Wat is het volgens Company Tesuji het voordeel van digitaliseren?

Kijk dit filmpje uit het RTL programma van ‘Doe maar duurzaam!’ en luister naar wat Company Tesuji eigenaar Michiel Fransen hierover te zeggen heeft.

Documenten scannen

Documenten scannen is ons vak en wij doen het graag en foutloos. Bij het scannen van documenten doen wij meer dan het scannen alleen. Company Tesuji maakt uw archief compleet. Met onze ervaring weten wij snel wat u wel heeft en wat nog niet in het archief zit. Met onze goede voorbereiding kunnen wij u precies vertellen wat u kan verwachten qua doorlooptijd en kosten. U houdt de volledige regie houdt en u ziet direct de voordelen van digitale documenten.

In onze projecten nemen wij u alle werkzaamheden van begin tot einde uit handen. Wanneer u zelf documenten wil scannen leveren wij projectleiding, advies en consultancy.

Digitaal archief

Een digitaal archief maakt alle documenten in één keer toegankelijk. Mailboxen, harde schijven, afdelingsschijven en SharePoint sites zijn allemaal digitaal. Allemaal aparte archieven, die stuk voor stuk geopend worden om een document te vinden. Wat is dan de laatste versie?

Eén digitaal archief maakt alle bestanden uit uitlopende processen compleet toegankelijk. In een digitaal archief kunt u snel een dossier samenstellen op basis van uw eigen criteria. Een digitaal archief wordt in vaktermen aangeduid als (de combinatie van) een centraal documentenmagazijn en centraal zakenmagazijn. Een digitaal archief is de voorwaarde voor digitaal werken.

Wij helpen u met advies, consultancy, projectleiding en management om voor u een digitaal archief te realiseren. Company Tesuji neemt het voortouw wanneer het nodig is om een leverancier te vragen voor u een digitaal archief te realiseren. Company Tesuji levert geen software; wel resultaat. Door projectleiding en advies.

Archief digitaliseren

Archief digitaliseren omvat veel stappen van beleid tot uitvoering. Company Tesuji levert alle stappen. Als wij voor u een archief digitaliseren is het aan het eind van de rit 100% in orde. Elk archief is anders en vraagt om een andere benadering. Download ons e-book voor meer informatie. Veel archieven hebben wij in alle soorten gezien van volledig ongestructureerd tot uitstekend in orde. De inspanningen voor archief digitaliseren verdienen zich binnen enkele jaren terug, waarbij iedereen direct de voordelen ervaart.

Alles digitaal beschikbaar met volledig overzicht over al uw documenten, wie wil dat niet? Company Tesuji helpt u om uw archieven te behandelen met projecten, consultancy en detachering.

Digitaliseren personeelsdossiers

Het behandelen van personeelsdossiers is een bijzondere vorm van digitaliseren. Company Tesuji verwerkt de vertrouwelijke en soms geheime documenten in een beveiligde ruimte en kijkt bij het digitaliseren van personeelsdossiers alle dossiers na op dubbele documenten en verwisselingen. Company Tesuji houdt bij het digitaliseren van personeelsdossiers rekening met de wijze waarop uw medewerkers straks de dossiers in de digitale omgeving inzien. Zo blijft uw HRM met personeelsdossiers bij de tijd.

Wij nemen u van begin tot einde alle zorgen uit handen zodat uw medewerkers altijd uitsluitend hun eigen documenten in hun dossier aantreffen. Wij digitaliseren naar elk HRM of documentmanagementsysteem. Company Tesuji helpt u met projecten, management, advies en detachering om uw personeelsdossiers te digitaliseren.

Digitaliseren of digitalisering? Kip of ei?

Digitaliseren of digitalisering? Het is een vraag die veel wordt gesteld. Digitalisering is de aanduiding voor de trend en beweging van organisaties om intern en extern te communiceren. Digitaliseren wordt gebruikt wanneer archieven omgezet worden van papier in digitaal leesbare bestanden. Digitalisering is een breder begrip en omvat alle processen van een organisatie van webcare tot en met factuurafhandeling en van uitvoering tot bestuur. In digitalisering spelen ook alle mens- en veranderkundige aspecten een rol.