Loading...

De digitale werkomgeving is voor kenniswerkers een must.

De ontwikkelingen in het digitale tijdperk gaan zo snel dat de beperking van een kantoor onhoudbaar wordt. Overal dient alle informatie beschikbaar zijn. De digitale werkomgeving verschuift van desktop naar webbased en is in essentie een mobiel device aangesloten op een krachtig netwerk. De digitale werkomgeving bestaat uit apps, waarin grote delen informatie specifiek toepasbaar gemaakt wordt voor een specifieke toepassing. Meldingen en signaleringen kunnen vanaf locatie direct worden verzonden, voorzien van alle benodigde meta- en locatiegegevens. Company Tesuji helpt uw werkomgeving te vertalen naar de veranderende processen voor uw medewerkers, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en meegroeien met de tijd.

Digitale werkomgeving koppelt documenten aan geo-informatie

In de digitale werkomgeving kunnen wij documenten koppelen op nieuwe manieren, zoals documenten verbinden aan de objecten waarop zij betrekking hebben, en eindeloze toepassingen hanteren voor om informatie te ordenen, tedelen en zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld door een huurcontract op een kaart tonen of te projecteren op de deur van het pand. In een digitale werkomgeving is alles mogelijk, ook om alle aflopende contracten op een agenda te projecteren. Company Tesuji helpt u met het verkennen van de mogelijkheden voor een digitale werkomgeving en het waarborgen dat de koppelingen in werkelijkheid werken.

Toegang tot open data

Open data waarvoor u eenmaal aan de overheid betaald heeft stelt de overheid weer beschikbaar aan het publiek. Deze massale informatie biedt ongelooflijk veel nieuwe kansen om uw bedrijfsvoering aan te passen, te verbeteren. De open data die u inleest en verrijkt in uw primaire proces verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening. In uw digitale werkomgeving kunt u ook toegang tot open data krijgen. Naast  open data is informatie die u bij branche genoten kan inwinnen ook een vorm van open data (open informatie). Company Tesuji denkt met u mee wanneer u open data in uw bedrijfsvoering wil toepassen.

Toegang tot bedrijfsinformatie

De digitale werkomgeving geeft u vanzelfsprekend ook toegang tot uw bedrijfsinformatie. Daar zit naast een beveiligingsaspect een duidelijke procescomponent in. Procesverbetering bestaat bij de gratie van informatie. De werkomgeving heeft derhalve ook mogelijkheden om statistisch onderzoek te doen op uw eigen data. Het kennen van de acties van de klant in relatie tot de eigen bedrijfsvoering is relevant. Als u jaarlijks automatische incasso’s promoot en het bedrag neemt desondanks niet toe, wilt u de mogelijkheden voor onderzoek in uw digitale werkomgeving aanspreken. Company Tesuji helpt u om onderzoek in uw processen te integreren voor procesverbetering met advies en projectleiding.